Priser!

Hej! Jag kan erbjuda Dig: Medial avläsning och andlig vägledning med tarot! GRATIS Distanshealing med Ärkeängel Metatron ingår om du bokar andlig vägledning med tarot.

Behöver du en medial avläsning, och en distanshealing med Ärkeängel Metatron som är gratis? 

Jag kan erbjuda medial coachning som sträcker sig tidsmässigt, så långt som du själv behöver, då ingår regelbundna avläsningar och Metatron distanshealingar, hör av dig så får du ett paket pris!

Energi/aura målning 425 kr, läs mer under fliken webbutik, och se fler bilder!

Djurkommunikation

Huslyft. Behöver ditt boende ett lyft av energier? Har du besök av de okända? Jag gör de okända till kända och så hjälper jag dem till himlen. Trivseln i hemmet har med så mycket att göra, bland annat det osynliga energinätet som vår jord har och ibland kan små ändringar öka flödet av positiv energi.

Jag gör hembesök och hör av dig om dina önskemål, så bygger jag ihop ett paket som passar dig!

Jag samarbetar också med mediumet och djurkommunikatören Sara Lind, och vi har tillsammans facebook sidan Mediala avläsningar & healing. Även hon har mediumskapet som ett kall, en seriös hobby! 

 

Medial avläsning med tarotkort, du får 1-2 A4 sidor som skickas till din mail! 1 distanshealing ingår. Ett uppföljande telefonsamtal ingår efter avläsningen så att du kan ställa frågor och jag kan ge extra feedback! 425 kr
Distanshealing med Ärkeängeln Metatron. 300 kr för 1 gång. Då det ingår ett återkopplande telefonsamtal och en medial konsultation, så blir priset 300 kr för hela paketet. 300 kr
Personlig energimålning/aura/tidigare liv 425 kr
Älvornas utbildning, ej prissatt ännu!
Distanshealing med ärkeängel Metatron, 5 ggr betala för 4 1200,00 kr
Hembesök, är baserat på milavgift/reskostnad, samt 2 timmar på plats. 2 timmar 800 kr, 800,00 kr