Prislista längst ned!

Hej fina vän! UPPDATERAD INFO IDAG 24 september 2020, har du ett bortsprunget djur? Jag hjälper dig gratis! 

1.   Gratis! En ytterligare NYHET är att jag jobbar andligt med Jesus Kristus Sananda sedan flera år och genom honom så hjälper jag dig gärna att få tillbaka din glädje! 

2.   Gratis personlig Distanshealing med ärkeängel Metatron! 60 minuter. 

3.  Djurkommunikation! Letar du efter ditt bortsprungna djur? Jag hjälper dig gratis!

4. Gratis änglabrev och dikter om tro hopp och kärlek till din mail, från änglar på https://archangelfaith.blogspot.com - gå in där och klicka på att bli följare/follower!

 

Hej😀 är Du nyfiken på hur din framtid ser ut och vad universum och dina änglar och andedjur har för budskap till Dig?

Du är varmt välkommen att höra av Dig till mig med dina frågor!

Jag heter Kerstin Eriksson och är Universellt Änglamedium och jag ger också distanshealing med ärkeängel Metatron 60 min. Jag jobbar mycket med Jesus Kristus, som också kallas för Sananda, med glädjens energi och genom telefonsamtal så hjälper jag dig via Jesus att öppna upp din glädje igen!

Jag använder tarotkorten till att kunna tona in på det du behöver veta mer om, fast jag jobbar inte traditionellt med tarot utan är mer en andlig änglacoach som ser mer till ditt mående att det ska bli så bra som möjligt! Jag lägger för 12 månader, 6 månader, då ingår en distanshealing 60 minuter och ett uppföljande telefonsamtal då du kan ställa frågor. Andevärlden kommer ofta igenom då om du är intresserad av andekontakt med någon i himlen! Sedan lägger jag också en kortare läggning för 3 månader på en fråga. Du får svaret på mail eller om du vill ha till din messenger.

Jag använder mina egna kanaliserade Gudinnekort som jag fått av över 56 gudinnor och 1 manlig Gud till att ge dig en ny vy på dit liv och din väg i livet! Kanske är du intresserad av den feminina kraften som finns inom oss alla - fast ofta så har vi missat dess urkraft och klokskap, då den har varit förtryckt i så många tusentals år. Flera nya kunskaper kommer ur att vi öppnar upp för just den feminina energin inom oss och det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, den feminina kraften finns inom allt, ja precis allt och alla, och ju mer balans du har mellan feminin och maskulin kraft desto bättre kommer du att må och trivas med ditt liv.

Jag vill helst börja med att ge dig en konsultation via telefon genom att tona in andligt på energierna omkring dig och i ditt liv här och nu, jag kan också se bakåt in i tidigare liv, och framåt in i framtiden för dig! Jag ser ofta färger, bilder med olika innehåll, änglar, gudinnor, guider, andedjur, nära och kära från himlen mm kring dig som berättar för mig om vem du är, hur du mår, vad som händer i ditt liv och som är på väg. I varje konsultation tittar jag även på de änglar, gudinnor och guider som går vid din sida och som jobbar med dig och förmedlar healing, vägledning och personliga budskap till dig från dom.

Ingen fråga är fel! Följ ditt hjärta och ställ dina frågor; dina känslor, kärleksfrågor, tidigare liv, din väg! (Min andra kanaliserade bok med ord från Maria Magdalena ger nycklar till vägen vi vandrar i livet!)

Min kraft finns hos de magiska trädens rötter och Moder Jord, Gudinnorna, min goda vän Älvan och Tomten och det 987 åriga Trollet och naturligtvis mina universella guider, därav flera är ärkeänglar. Jag har gått i lära direkt hos ärkeängel Michael och Faith sedan år 2005. 

I mitt arbete tonar jag in via Mötesrummet i himlen och jag kan förnimma din aura, och det du har runtomkring dig! Jag känner in om du har budskap från dina andedjur, änglar, guider.

En ettårsläggning på dina frågor 600 kr. Skriftligt till din mail/messenger.

Yin och yang tarot. 12 månaders. 600 kr, din kvinnliga och manliga balans, hjälper dig att förstå dig själv!

30 min telefonkonsultation,  111 kr

Kanske har du andebesök i ditt hem? Och du vet inte vem det är och vad de vill? Ställ alla frågor du behöver. Vill du få kontakt med när och kär i himlen? Vill du då ha distanshealing så skickar jag det också!

60 min seans över telefon/skype/messenger 500 kr

Prislistan ser du längst ner!

Kärleken är min religion! Kärlekens energier är viktigast för mig! Tro, hopp och kärlek, gäller vad du än har gått igenom och därför väljer jag att erbjuda nu speciellt under Covid epidimin att erbjuda gratis distanshealing med Ärkeängel Metatron och Stödsamtal med de gåvor som Jesus har gett mig och lärt mig om glädjens energi!

100 procent tystnadsplikt.

Betalning och (🙂och tusen tack för frivilliga bidrag!) via swish!

I tur och ordning jobbar jag, när swishen syns så hamnar du i kön! Jag har flera referenser! 

Obs! Jag svarar inte på frågor om tredje person, graviditet, sjukdom/död. Och du måste vara över 18 år.

12 månaders Medial avläsning med tarotkort, och du får (brukar bli) 2-3 A4 sidor som skickas till din mail! 1 distanshealing ingår. Ett uppföljande telefonsamtal ingår efter avläsningen så att du kan ställa frågor och jag kan ge extra feedback, här brukar andekontakt med mötesrummet i himlen komma med och säga hej till dig 600 kr
60 min Distanshealing med Ärkeängeln Metatron. 0 kr Gratis 0 kr
Personlig energimålning/aura/tidigare liv, (porto ingår värde 107 kr) 500,00 kr
Yin och yang tarot, 12 månader (Ingår distanshealing samt uppföljande telefonsamtal där du kan ställa frågor och andekontakt brukar vara vanligt)! 600,00 kr
Glädjen tillbaka! Vägledande telefonsamtal 30 min Gratis, Jesus är någon jag älskar och har samarbetat med flera gånger i möten med människor, för mig är han den mest kärleksfulle och jag känner honom som en shaman! 0 kr
Andlig konsultation 30 minuter, så jag kan känna in vad som skulle passa dig! 111,00 kr
60 min seans via telefonsamtal, andekontakt, hjälp med att rensa energier hemma hos dig! 500,00 kr
30 min seans via telefonsamtal, andekontakt mm 300,00 kr
Bortsprungna djur och försvunna människor. Gratis 0,00 kr
3 månaders tarotläggning på din (en) fråga! Skickas till messenger/mail. 250,00 kr
6 månaders tarotläggning på din fråga-or/funderingar. Skickas till messenger/mail. 400,00 kr