Prislista längst ned!

Hej fina vän! UPPDATERAD INFO IDAG 31 juli 2020, har du ett bortsprunget djur? Jag hjälper dig gratis! Och ännu fler gudinnor har lämnat underbara visdomsord, nu finns det 79 visdomskort du kan välja emellan! 

1.   Gratis! En ytterligare NYHET är att jag jobbar andligt med Jesus Kristus Sananda sedan flera år och genom honom så hjälper jag dig gärna att få tillbaka din glädje! 

2.   Gratis personlig Distanshealing med ärkeängel Metatron! 60 minuter. 

3.  DU KAN VÄLJA ETT GUDINNEKORT MELLAN 1-79 OCH FÅ RÅDGIVNINGEN AV MIG VIA TELEFON, via telefonsamtal 30 eller 60 minuter! Se prislista nedan!

4.  Djurkommunikation! Letar du efter ditt bortsprungna djur? Jag hjälper dig gratis!

5. Gratis änglarbrev och dikter om tro hopp och kärlek till din mail, från änglar på https://archangelfaith.blogspot.com - gå in där och klicka på att bli följare/follower!

 

Hej😀 är Du nyfiken på hur din framtid ser ut och vad universum och dina änglar och andedjur har för budskap till Dig?

Du är varmt välkommen att höra av Dig till mig med dina frågor!

Jag heter Kerstin Eriksson och är Universellt Änglamedium och jag ger också distanshealing med ärkeängel Metatron 60 min. Jag jobbar mycket med Jesus Kristus, som också kallas för Sananda, med glädjens energi och genom telefonsamtal så hjälper jag dig via Jesus att öppna upp din glädje igen!

Jag använder tarotkorten till att kunna tona in på det du behöver veta mer om, fast jag jobbar inte traditionellt med tarot utan är mer en andlig änglacoach som ser mer till ditt mående att det ska bli så bra som möjligt!

Jag använder mina egna Gudinnekort som jag fått av 56 gudinnor och 1 manlig Gud till att ge dig en ny vy på dit liv och din väg i livet! 

Jag vill helst börja med att ge dig en konsultation genom att tona in andligt på energierna omkring dig och i ditt liv här och nu, jag kan också se bakåt in i tidigare liv, och framåt in i framtiden för dig!  Jag ser ofta färger, bilder med olika innehåll, änglar, gudinnor, guider, andedjur, nära och kära från himlen mm kring dig som berättar för mig om vem du är, hur du mår, vad som händer i ditt liv och som är på väg. I varje konsultation tittar jag även på de änglar, gudinnor och guider som går vid din sida och som jobbar med dig och förmedlar healing, vägledning och personliga budskap till dig från dom.

Ingen fråga är fel! Följ ditt hjärta och ställ dina frågor; dina känslor, kärleksfrågor, tidigare liv, din väg!

Min kraft finns hos de magiska trädens rötter och Moder Jord, Gudinnorna, min goda vän Älvan och Tomten och det 987 åriga Trollet och naturligtvis mina universella guider, därav flera är ärkeänglar. Jag har gått i lära direkt hos ärkeängel Michael och Faith sedan år 2005.

I mitt arbete tonar jag in via Mötesrummet i himlen och jag kan förnimma din aura, och det du har runtomkring dig! Jag känner in om du har budskap från dina andedjur, änglar, guider.

En ettårsläggning på dina frågor 500 kr. Skriftligt till din mail/messenger.

Yin och yang tarot. 12 månaders. 500 kr, din kvinnliga och manliga balans, hjälper dig att förstå dig själv!

Dra ett gudinnekort! Välj ett nummer mellan 1-79 och jag vägleder dig över telefon! 30 minuter 250 kr. / eller 60 min, 400 kr. Se under fliken Gudinnor så ser du vilka gudinnor som finns att välja på! Om du inte bara spontant känner för ett nummer?

30 min telefonkonsultation,  250 kr

60 min telefonkonsultation, ställ de frågor du vill, andekontakt, änglakonsultation , 400 kr

Kärleken är min religion! Kärlekens energier är viktigast för mig! Tro, hopp och kärlek, gäller vad du än har gått igenom och därför väljer jag att erbjuda nu speciellt under Corona epidimin att erbjuda gratis distanshealing med Ärkeängel Metatron och Stödsamtal med de gåvor som Jesus har gett mig och lärt mig om glädjen!

100 procent tystnadsplikt. Betalning och (🙂frivilliga bidrag via swish)!

I tur och ordning jobbar jag, när swishen syns så hamnar du i kön! Jag har flera referenser! 

Obs! Jag svarar inte på frågor om tredje person, graviditet, sjukdom/död. Och du måste vara över 18 år.

Medial avläsning med tarotkort, (12 mån) och du får 2-3 A4 sidor som skickas till din mail! 1 distanshealing ingår. Ett uppföljande telefonsamtal ingår efter avläsningen så att du kan ställa frågor och jag kan ge extra feedback! 500 kr
60 min Distanshealing med Ärkeängeln Metatron. 0 kr Gratis 0 kr
60 min Distanshealing med Ärkeängel Metatron med personlig andlig uppföljning, samt telefonsamtal. 300 kr
Distanshealing med ärkeängel Metatron, samt uppf telefonsamt. 5 ggr betala för 4 1200,00 kr
Personlig energimålning/aura/tidigare liv 425,00 kr
Gudinnekort, välj mellan 1-79 och telefonsamtal 30 min, se flik Gudinnor 250,00 kr
Gudinnekort, välj mellan 1-79 och vi möts över 60 min telefonsamtal där du ställer vilka frågor du önskar. 400,00 kr
Yin och yang tarot, 12 månader 500,00 kr
Glädjen tillbaka! Vägledande telefonsamtal 30 min Gratis 0 kr
Andlig konsultation 30 minuter 250,00 kr