Prislista längst ned!

 

November 2021 Böcker, böcker och snart en GUDINNEBOK!

Här är en författarintervju jag gjorde för min andra bok:

Vägen till Tro! Ett brev från Maria Magdalena! av Kerstin Eriksson | Vulkans kunskapsbas (vulkanmedia.se)

Min sorts guidning passar dig som vill jobba med dig själv och din andliga och personliga utveckling. Jag följer dig på din väg så länge som du själv önskar.

 Du är varmt välkommen att höra av Dig till mig med dina frågor!

Hej😀 är Du nyfiken på hur din framtid ser ut och vad universum och dina änglar och andedjur har för budskap till Dig?

Mitt namn är Kerstin Eriksson och jag är ett Universellt Änglamedium och jag ger också distanshealing med ärkeängel Metatron 60 min. Jag jobbar med Jesus Kristus, som också kallas för Sananda, med glädjens energi och genom telefonsamtal så hjälper jag dig via Jesus att öppna upp din glädje igen!

En vän gav mig en tarotlek en sommardag för 17 år sedan och sedan dess så är tarotkorten ett viktigt arbetsredskap för mig. De hjälper mig att kunna tona in på det du behöver veta mer om, fast jag jobbar inte traditionellt med tarot utan är mer en andlig änglacoach som ser mer till ditt mående att det ska bli så bra som möjligt!

Jag lägger för 3 månader, 6 månader,  12* månader, då ingår en distanshealing* 60 minuter och ett uppföljande telefonsamtal då du kan ställa frågor. Andevärlden kommer ofta igenom då om du är intresserad av andekontakt med någon i himlen!

Sedan lägger jag också en kortare läggning för 3 månader på en fråga. Du får svaret på mail eller om du vill ha till din messenger.

Jag använder även mina egna kanaliserade Gudinnekort som jag fått av 58 gudinnor och 1 manlig Gud till att ge dig en ny vy på dit liv och din väg i livet! Kanske är du intresserad av den feminina kraften som finns inom oss alla - fast ofta så har vi missat dess urkraft och klokskap, då den har varit förtryckt i så många tusentals år. 

Jag vill helst börja med att ge dig en konsultation via telefon genom att tona in andligt på energierna omkring dig och i ditt liv här och nu, jag kan också se bakåt in i tidigare liv, och framåt in i framtiden för dig!

I varje konsultation tittar jag även på de änglar, gudinnor och guider som går vid din sida och som jobbar med dig och förmedlar healing, vägledning och personliga budskap till dig från dom.

Jag skulle kunna visa dig var du bygger ditt hus. Om du har en tomt och ska bygga hus, låt någon som kan känna in jordens energier visa dig hur du ska placera huset för opitmal trivsel och positiv energi. 

🙂Ingen fråga är fel! Följ ditt hjärta och ställ dina frågor; dina känslor, kärleksfrågor, tidigare liv, din väg helt enkelt! (Min andra kanaliserade bok med ord från Maria Magdalena ger nycklar till vägen vi vandrar i livet!)

Min kraft finns hos de magiska trädens rötter och Moder Jord, Gudinnorna, min goda vän Älvan och Tomten och det 987 åriga Trollet och Vittror naturligtvis mina universella guider, därav flera är ärkeänglar. Jag har gått i lära direkt hos ärkeängel Michael och Faith sedan år 2005. 

En ettårsläggning på dina frågor 900 kr. Fler saker ingår. Skriftligt till din mail/messenger.

Yin och yang tarot. 12 månaders. 900 kr, din kvinnliga och manliga balans, hjälper dig att förstå dig själv! Fler saker ingår. Kan läggas öven för par, priset är per person.

30 min telefonkonsultation,  111 kr

Kanske har du andebesök i ditt hem? Och du vet inte vem det är och vad de vill? Ställ alla frågor du behöver. Vill du få kontakt med när och kär i himlen? Vill du då ha distanshealing så skickar jag det också!

60 min seans över telefon/skype/messenger 600 kr

Prislistan ser du längst ner!

Kärleken och tacksamheten är min religion! Kärlekens energier är viktigast för mig! Tro, hopp och kärlek, gäller vad du än har gått igenom och därför väljer jag att erbjuda nu speciellt under Covid epidimin att erbjuda gratis distanshealing med Ärkeängel Metatron och Stödsamtal med de gåvor som Jesus har gett mig och lärt mig om glädjens energi!

100 procent tystnadsplikt naturligtvis!

När du har swishat så har du bokat din tid. SWISH 070-5228381

Betalning sker i förskott, senast 3 dygn före bokad tid. 

🙂och tusen tack för frivilliga bidrag! via swish!👍

I tur och ordning jobbar jag, när swishen syns så har du din bokade tid! Jag har flera referenser.

Obs! Jag svarar inte på frågor om tredje person, graviditet, sjukdom/död. Och du måste vara över 18 år.

12 månaders avläsning med tarotkort, och du får (brukar bli) 3-4 A4 sidor som jag skickar till din mail eller messenger. 1 distanshealing ingår, samt ett uppföljande telefonsamtal, andekontakt med mötesrummet i himlen händer ganska ofta. Jag drar även ett änglakort och ett gudinnekort om du önskar. 900 kr
60 min Distanshealing med Ärkeängeln Metatron. 0 kr Gratis 0 kr
Personlig energimålning/aura/tidigare liv, (porto ingår värde 107 kr) 600,00 kr
Yin och yang tarot, 12 månader. En tarotläggning för dig och din kärlekspartner, hur passar ni ihop energimässigt och vad kan ni behöva jobba mera med. Pris per person. Skriftligt svar till era mail/messenger, Ingår; Uppföljande telefonsamtal/skype samt distanshealing med ärkeängel Metatron. 900,00 kr
Glädjen tillbaka! Vägledande telefonsamtal Jesus är någon jag älskar och har samarbetat med flera gånger i möten med människor, för mig är han den mest kärleksfulle och jag känner honom som en shaman! 0 kr
Andlig konsultation 30 minuter, så jag kan känna in vad som skulle passa dig! 111,00 kr
60 min seans via telefonsamtal, andekontakt, och exempelvis; hjälp med att rensa energier hemma hos dig! Och du får en skriftlig sammanfattning som jag skickar till din mail/messenger som du kan läsa efteråt i lugn och ro! 600,00 kr
30 min seans via telefonsamtal, andekontakt mm 300,00 kr
Bortsprungna djur och försvunna människor. Gratis 0,00 kr
3 månaders tarotläggning på din (en) fråga! Skickas till messenger/mail. 175,00 kr
6 månaders tarotläggning på din fråga-or/funderingar. Skickas till messenger/mail. Ingår änglakort eller gudinnekort, välj själv! 450,00 kr
Medial ängla coachning per vecka 300 kr. Betalas i förskott månadsvis. Fler saker ingår. Kontakta för mer information! 1200,00 kr