Priser!

Hej! Jag kan erbjuda Dig: Medial avläsning och andlig vägledning med tarot! GRATIS Distanshealing med Ärkeängel Metatron och medial coachning som följer din livsstil!

Behöver du en medial avläsning,  eller en distanshealing med Ärkeängel Metatron som är gratis? 

Jag kan erbjuda medial coachning som sträcker sig tidsmässigt, så långt som du själv behöver, då ingår regelbundna avläsningar och Metatron distanshealingar, hör av dig så får du ett paket pris!

Energi/aura målning 425 kr, läs mer under fliken webbutik, och se fler bilder!

Och kanske behöver du en klargörelse i ditt hem? Vem besöker Dig där? Jag gör hembesök och hör av dig om dina önskemål, så bygger jag ihop ett paket som passar dig!

Jag samarbetar också med mediumet och djurkommunikatören Sara Lind, och vi har tillsammans facebook sidan Mediala avläsningar & healing. Även hon har mediumskapet som ett kall, en seriös hobby! 

 

Medial avläsning med tarotkort, du får 1-2 A4 sidor som skickas till din mail! Ett uppföljande telefonsamtal ingår efter avläsningen så att du kan ställa frågor och jag kan ge extra feedback! 325 kr
Distanshealing med Ärkeängeln Metatron är gratis! Då det ingår ett återkopplande telefonsamtal och en medial konsultation, så blir priset 300 kr för hela paketet. 300 kr
Personlig energimålning/aura/tidigare liv 425 kr
Älvornas utbildning, ej prissatt ännu!