Prislista längst ned!

 

JULI 2021 Vill du gå i asaguden Tors skola? 

Hej fina vän VILKET VERKTYG HAR DU? Se ny info nr 6 ch 7.

Jag erbjuder nu SEANS via TELEFON!

🙂Önskar du få budskap från nära och kära som är i himlen?

🙂Har du frågor som rör andevärlden och dina andliga guider?

Jag erbjuder seans via telefon. Du kan välja mellan 30 minuter eller 60 minuter. 30 minuter pris 300 kr.

Vill du ha mer tid på dig att ställa dina frågor och funderingar så erbjuder jag 60 minuter pris 500 kr, och då ingår en skriftlig sammanfattning som skickas till din mail/messenger!

1.   Gratis! En ytterligare NYHET är att jag jobbar andligt med Jesus Kristus Sananda sedan flera år och genom honom så hjälper jag dig gärna att få tillbaka din glädje! 

2.   Gratis personlig Distanshealing med ärkeängel Metatron! 60 minuter. 

3.  Djurkommunikation! Letar du efter ditt bortsprungna djur? Jag hjälper dig gratis!

4. Gratis änglabrev och dikter om tro hopp och kärlek till din mail, från änglar på https://archangelfaith.blogspot.com - gå in där och klicka på att bli följare/follower!

5. Yin och yang tarot för par i kärlek. Jag lägger tarot för er bägge och ser hur er energi ser ut, ni får individuella svar och också insikt i hur ni som par kan jobba mera med er relation. Pris per person 700 kr.

6.NYHET Energicoach; Min käre vän asaguden Tor (och även Siv) är mina guider och Tor, han har sin hammare! Det är hans verktyg!

Vilket verktyg har du? Verktygen kan verka omöjliga att märka av ens, men Tor menar att vi alla har ett eget verktyg och ibland så behöver vi hjälp att finna dem. Sedan är det upp till oss själva att lära känna vårt verktyg och lära oss hantera det! Det tar både tid och tålamod! Fast det är underbart att komma i gång!! Eller hur!

Just nu erbjuder jag månadsvis energicoachning till DIG!

Behöver du någon som lyssnar på dig? Har du tappat bort vad som är viktigt för dig? Behöver du guidning med lite längre framförhållning? Nu kan jag erbjuda dig guidning regelbundet, med ett telefonsamtal en gång i veckan. Du väljer själv när det passar dig tidsmässigt. Passar bra om du också önskar få regelbunden distanshealing!

Det här ingår;

Vi pratar i telefon en gång i veckan (60 min) och vi har kontakt där emellan exempelvis via messenger eller SMS. Du får möjlighet att välja vilken dag/tid som passar dig för telefonsamtalet. Du blir bokad på fyra tider direkt, en gång per vecka, när det passar dig.

Vid varje telefonsamtal så skickar jag distanshealing direkt till dig.

Ibland så behöver vi människor stöttning och guidning och även en uppföljning i lugn och ro och få möjlighet att ställa de frågor och "bolla" våra funderingar med en någorlunda insiktsfull person. 

Mina guider är Tor, Goding, Maria Magdalena, Rowena, Sananda, ärkeänglarna Michael, Metatron, Faith, Mother Mary, Guanyin m fl och även guider från djur/växt/mineral riket - och tomtar, älvor, troll och även gudinnor från vår jord/universum. Och oavsett guider så är mina viktigaste energier; TACKSAMHET samt TRO, HOPP och KÄRLEK.

Ingår också; jag drar ett änglakort eller alternativt ett gudinnekort till dig, du får välja själv.

Jag är en medial ängla coach och lyssnar på dig med min intuitiva och mediala förmåga och kan ge dig feedback även från andevärlden. Pris 1200 kr per månad och betalas i förskott månadsvis.

Min sorts guidning passar dig som vill jobba med dig själv och din andliga och personliga utveckling. Jag följer dig på din väg så länge som du själv önskar.

 Du är varmt välkommen att höra av Dig till mig med dina frågor!

7 Asaguden Tors skola. Din inre väg och ledarskap.

Ja nu erbjuder vi den för dig! Tor är min vän, jag har skrivit en bok med hans ord. MEN jag lärde känna Tor långt innan- när jag gick promenader i skogen- inte långt från fjällen i Jämtland. Jag är huvudläraren och jag har 2 lärare till som guidar i ett team, samt Tor naturligtvis!

Skolan är på 12 månader (grunden) med möjlighet att bygga på ytterligare 12 månader.

Skola på distans? Ja fast vi träffas 3 gånger också per år, fredag till söndag. I priset ingår allt, allt material för lektionerna varje vecka/månad, samt när vi träffas; logi och mat, material. Obs; Resor som du gör till och från ingår EJ. Pris ej satt ännu. (12 huvudlektioner, samt 3 träffar).

Är du intresserad? Asaguden Tor är också en ärkeängel...och har ett stort ansvar för våran planet, våran kära Moder JORD. Han värnar om vår kära jord och den feminina kraften inom oss alla. Han är en mycket vis lärare och guide och är skolans rektor.

Skolan passar dig som är intresserad av din personliga och andliga utveckling och vill nå längre.  FAst det är ingen trappa att gå uppför, det är en cirkel som ska bli hel- till att börja med.

Skolan passar  också om du vill finna ditt redskap för du vill blir bättre inom det du redan håller på med, exempelvis ledarskap, lärare, coach, etc.

Kanske du är chef inom ett företag men du känner att du inte har alla dina verktyg, du känner att något fattas? Denna utbildning ger dig mer info om vem du verkligen är och om kanske vad du valt att bortse ifrån, som också har blivit din egna brist i ditt liv/ledarskap.

Skolan passar den person som inser att allt på jorden hänger ihop. Allt som skapas måste gynna Moder Jord. Annars har det du sysslar med en tidsbegränsning.

Att göra ditt liv GRÖNARE på alla sätt kommer att få dig och ditt liv att spira. Att göra ditt ledarskap helare och grönare kommer att öka livslängden på ditt företag. 

Det har kommit en NY TID nu, och allt måste vara i samklang med Moder Jord. Gudinnan Hel- hon som gör hel- kommer att assistera i utbildningen.

Sedan behöver du inte alls vara chef i något företag heller. Du är precis den du är. Och om du dras till denna utbildningen så gör du det! Du är antagligen en framtida ledare! Vi som är lärare och REKTOR kommer att känna in, vem som passar att gå den, via intervju bland annat.

När du har gått Tors skola 2 år, så är du sedan färdig att jobba med Tor som en av hans medhjälpare. Du får naturligtvis ett diplom, fast du har även upptäckt ditt verktyg som du kommer att jobba vidare med själv.

Du kommer att utveckla dig till att vilja hjälpa Moder Jord och lära känna henne med största respekt. Du kommer att få lära dig att känna in att det inte finns någon separation till vår kära planet som GER OSS allt vi behöver, varje dag och natt.

Du har genom Tors skola lärt känna dig själv och kan nu vara en hel ledare, där du inte har några "luckor" som gör att du tidigare har "haltat". Ditt nya inre ledarskap kommer att återspegla sig i det yttre, förbättrade ledarskapet som du eftersträvar.

Du kommer att känna var din "nisch" är, och vad du vill inrikta dig på och utveckla mer.

Skolan är inte bara en skola, du lär för ditt liv och de vänner du får ingår sedan i din nya ring, som är din kunskapsbank, för ni har alla olika kunskaper och ni kommer alltid att jobba i den ringen. Så som änglar jobbar!l 

Tor som rektor väljer med hjälp av mig, och de andra lärarna vem som får gå skolan.

 

Hej😀 är Du nyfiken på hur din framtid ser ut och vad universum och dina änglar och andedjur har för budskap till Dig?

 

Mitt namn är Kerstin Eriksson och jag är ett Universellt Änglamedium och jag ger också distanshealing med ärkeängel Metatron 60 min. Jag jobbar mycket med Jesus Kristus, som också kallas för Sananda, med glädjens energi och genom telefonsamtal så hjälper jag dig via Jesus att öppna upp din glädje igen!

En vän gav mig en tarotlek en sommardag för 17 år sedan och sedan dess så är tarotkorten ett viktigt arbetsredskap för mig. De hjälper mig att kunna tona in på det du behöver veta mer om, fast jag jobbar inte traditionellt med tarot utan är mer en andlig änglacoach som ser mer till ditt mående att det ska bli så bra som möjligt!

Jag lägger för 3 månader, 6 månader,  12* månader, då ingår en distanshealing* 60 minuter och ett uppföljande telefonsamtal då du kan ställa frågor. Andevärlden kommer ofta igenom då om du är intresserad av andekontakt med någon i himlen!

Sedan lägger jag också en kortare läggning för 3 månader på en fråga. Du får svaret på mail eller om du vill ha till din messenger.

Jag använder mina egna kanaliserade Gudinnekort som jag fått av över 56 gudinnor och 1 manlig Gud till att ge dig en ny vy på dit liv och din väg i livet! Kanske är du intresserad av den feminina kraften som finns inom oss alla - fast ofta så har vi missat dess urkraft och klokskap, då den har varit förtryckt i så många tusentals år. Flera nya kunskaper kommer ur att vi öppnar upp för just den feminina energin inom oss och det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, den feminina kraften finns inom allt, ja precis allt och alla, och ju mer balans du har mellan feminin och maskulin kraft desto bättre kommer du att må och trivas med ditt liv.

Jag vill helst börja med att ge dig en konsultation via telefon genom att tona in andligt på energierna omkring dig och i ditt liv här och nu, jag kan också se bakåt in i tidigare liv, och framåt in i framtiden för dig!

Jag ser ofta färger, bilder med olika innehåll, änglar, gudinnor, guider, andedjur, andeträd, nära och kära från himlen mm kring dig som berättar för mig om vem du är, hur du mår, vad som händer i ditt liv och som är på väg. I varje konsultation tittar jag även på de änglar, gudinnor och guider som går vid din sida och som jobbar med dig och förmedlar healing, vägledning och personliga budskap till dig från dom.

Vid telefonkontakt så kan jag känna in vilka energier du har hemma, som en sorts Feng Shui och jag kan få till mig om du har problem med energiflödena och vad som blockerar dem. Du kan märka det på att du sover sämre än vanligt, du kan känna att du inte trivs som du brukar eller att du får en känsla av att något inte stämmer som det brukar.

Jag skulle kunna visa dig var du bygger ditt hus. Om du har en tomt och ska bygga hus, låt någon som kan känna in jordens energier visa dig hur du ska placera huset för opitmal trivsel och positiv energi. Detta gjordes för flera hundratals år sedan av folk som jobbade för kyrkan, så det är inget nytt.

🙂Ingen fråga är fel! Följ ditt hjärta och ställ dina frågor; dina känslor, kärleksfrågor, tidigare liv, din väg helt enkelt! (Min andra kanaliserade bok med ord från Maria Magdalena ger nycklar till vägen vi vandrar i livet!)

Min kraft finns hos de magiska trädens rötter och Moder Jord, Gudinnorna, min goda vän Älvan och Tomten och det 987 åriga Trollet och Vittror naturligtvis mina universella guider, därav flera är ärkeänglar. Jag har gått i lära direkt hos ärkeängel Michael och Faith sedan år 2005. 

I mitt arbete tonar jag in via Mötesrummet i himlen och jag kan förnimma din aura, och det du har runtomkring dig! Jag känner in om du har budskap från dina andedjur, änglar, guider.

En ettårsläggning på dina frågor 700 kr. Fler saker ingår. Skriftligt till din mail/messenger.

Yin och yang tarot. 12 månaders. 700 kr, din kvinnliga och manliga balans, hjälper dig att förstå dig själv! Fler saker ingår. Kan läggas öven för par, priset är per person.

30 min telefonkonsultation,  111 kr

Kanske har du andebesök i ditt hem? Och du vet inte vem det är och vad de vill? Ställ alla frågor du behöver. Vill du få kontakt med när och kär i himlen? Vill du då ha distanshealing så skickar jag det också!

60 min seans över telefon/skype/messenger 500 kr

Prislistan ser du längst ner!

Kärleken och tacksamheten är min religion! Kärlekens energier är viktigast för mig! Tro, hopp och kärlek, gäller vad du än har gått igenom och därför väljer jag att erbjuda nu speciellt under Covid epidimin att erbjuda gratis distanshealing med Ärkeängel Metatron och Stödsamtal med de gåvor som Jesus har gett mig och lärt mig om glädjens energi!

100 procent tystnadsplikt.

När du har swishat så har du bokat din tid. SWISH 070-5228381

Betalning sker i förskott, senast 3 dygn före bokad tid. 

🙂och tusen tack för frivilliga bidrag! via swish!👍

I tur och ordning jobbar jag, när swishen syns så har du din bokade tid! Jag har flera referenser.

Obs! Jag svarar inte på frågor om tredje person, graviditet, sjukdom/död. Och du måste vara över 18 år.

12 månaders avläsning med tarotkort, och du får (brukar bli) 3-4 A4 sidor som jag skickar till din mail eller messenger. 1 distanshealing ingår, samt ett uppföljande telefonsamtal, andekontakt med mötesrummet i himlen händer ganska ofta. Jag drar även ett änglakort och ett gudinnekort om du önskar. 700 kr
60 min Distanshealing med Ärkeängeln Metatron. 0 kr Gratis 0 kr
Personlig energimålning/aura/tidigare liv, (porto ingår värde 107 kr) 600,00 kr
Yin och yang tarot, 12 månader. En tarotläggning för dig och din kärlekspartner, hur passar ni ihop energimässigt och vad kan ni behöva jobba mera med. Pris per person. Skriftligt svar till era mail/messenger, Ingår; Uppföljande telefonsamtal/skype samt distanshealing med ärkeängel Metatron. 700,00 kr
Glädjen tillbaka! Vägledande telefonsamtal Jesus är någon jag älskar och har samarbetat med flera gånger i möten med människor, för mig är han den mest kärleksfulle och jag känner honom som en shaman! 0 kr
Andlig konsultation 30 minuter, så jag kan känna in vad som skulle passa dig! 111,00 kr
60 min seans via telefonsamtal, andekontakt, och exempelvis; hjälp med att rensa energier hemma hos dig! Och du får en skriftlig sammanfattning som jag skickar till din mail/messenger som du kan läsa efteråt i lugn och ro! 500,00 kr
30 min seans via telefonsamtal, andekontakt mm 300,00 kr
Bortsprungna djur och försvunna människor. Gratis 0,00 kr
3 månaders tarotläggning på din (en) fråga! Skickas till messenger/mail. 300,00 kr
6 månaders tarotläggning på din fråga-or/funderingar. Skickas till messenger/mail. Ingår änglakort eller gudinnekort, välj själv! 450,00 kr
Medial ängla coachning per vecka 300 kr. Betalas i förskott månadsvis. 1200,00 kr